Vásárlás előtt

Egy olyan nagyméretű és az igazi autók, motorok és quadok mintájára készült gyermek játék, amibe gyermeke beleülhet és vezetheti, átélve az igazi vezetés élményét.

A távirányítóval nagy testvér vagy szülői segítséggel a legkisebbek is autókázhatnak anélkül, hogy elérnék a kormányt vagy a pedált. A szülőknek biztonságot ad, hogy teljesen vagy részben is átvehetik a jármű felett az irányítást. Távirányítóval szinte minden kisautó rendelkezik.

A 27Mhz-en működő távirányítóval „csak” az előre-hátra,  és a jobbra-balra irányokat tudjuk változtatni.

A 2.4Ghz-en működő távirányító rendelkezik lassú indításos funkcióval, tehát lassan indul és fokozatosan gyorsul fel, és a fentebb felsoroltakon kívül, van lehetőség a sebesség fokozat kiválasztására is, vagy akár a termék távoli vészleállítására is távirányítóról.

Természetesen nem. Ez egy extra felszereltsége a járműveknek. A kisautók a gyerekek által teljesen önállóan is vezethetők.

A 6V-os típusokat inkább sík, kemény területre ajánljuk. / beton, aszfalt, járólap stb./

A 12V-os típusokat már tudják használni egyenetlen területen / fű, föld / is, fel tud menni kisebb emelkedőn is.

A 24V-os típusok még nagyobb teljesítménnyel rendelkeznek, mint a 12V-os társaik, így nagyobb végsebességre képesek, és nagyobb terhelhetőséget biztosítanak.

Egy töltéssel a termékek általában kb. 20 perc és 1.5 óra közötti időtartamot tudnak működni. Ez természetesen a felhasználó használatától függően változik. Nagyban függ a gyermek/ek súlyától, a terepviszonytól, az energiafogyasztástól, az akkumulátor kapacitásától, de akár a levegő hőmérsékletétől is.

Kb. 8-12 óra típustól függően.

Az EVA kerekes kisautóink a használat során jóval nagyobb komfortérzetet adnak /gördülési hang, rugózás/, mint a műanyag kerekes termékek.

X