Rendelés menete

A kiválasztott termék megrendelését le tudja adni telefonon, webshopon keresztül, esetleg e-mailen is. A megrendelést, minden esetben telefonon visszaigazoljuk.

A webáruházunkban történő vásárlást nem kötjük regisztrációhoz. Amennyiben mégis úgy dönt, hogy vásárlás előtt regisztrál, meg kell adnia a vásárlással és szállítással kapcsolatos adatait. Azt a regisztrációt, amely nem a megrendeléssel kapcsolatos valótlan vagy téves adatokat tartalmaz, érvénytelennek nyilvánítjuk. A regisztrációt követően, az ön álltal megadott e-mail címre érkező levél aktiváló linkjére való kattintással véglegesítheti regisztrációját. Ezek után az ön által megválasztott felhasználó névvel, és jelszóval tud belépni áruházunkba. Azon téves teljesítésből eredő károkért, illetve hátrányokért, amely hibás adatok megadása miatt következett be, illetve ha a megadott egyedi azonosítója és jelszava, jogosulatlanul harmadik fél birtokába került, a webáruház üzemeltetője semmilyen formában nem vállal felelőséget.

A megrendelés elküldését követően max. 48 órán belül, E-mail-ben visszaigazolást kap.

Kérjük telefonszámát minden esetben adja meg a megrendelés feldolgozása és a szállítás során felmerülő esetleges kérdések minél gyorsabb megoldása érdekében.

X