Miért épp tőlünk

Cégünk több mint 20 éves múltra tekint vissza. Az elektromos járművek forgalmazását 2007-ben kezdtük. Ezen termékcsoport forgalmazásával eltelt több mint 10 év során, kellő tapasztalatot és gyakorlatot szereztünk úgy a legjobb minőségű termékek kiválasztására, mint az elektromos járművek szervízelésére.

A forgalmazott összes termékre 1 év garanciát vállalunk, de természetesen a garancia időn túli javításokat is elvégezzük.

Bemutató termünkben, a Budapest 1194 Kócsag utca 43. szám alatt, MAGYARORSZÁG LEGNAGYOBB VÁLASZTÉKÁVAL, több mint 80-féle összeszerelt típussal, típusonként több színnel állunk rendelkezésre, melyeket raktárkészletünkről AZONNAL elvihetők.

Termékeink között megtalálhatóak az eredeti márkák kicsinyített változatai, úgy mint BMW, FORD, MERCEDES, AUDI, VW, McLAREN, ABARTH, MACK,  stb., vagy azok hasonmásai.

A járművek extra felszereltségei nagyon széles körűek. A szülői távirányító, nyitható ajtók, puha kerekek, FM rádió, USB csatlakozó, MP3 és MP4 lejátszó, indító kulcs, Bluetooth csatlakozás stb. is megtalálhatóak közöttük.

Ezeken kívül, árusítunk még a helyes közúti közlekedés elsajátítását játékos módon segítő kiegészítőket is.

Amennyiben bármilyen kérdése felmerül az elektromos kisautókkal kapcsolatban, vagy segítséget szeretne a megfelelő kisautó kiválasztásában, hívjon minket bizalommal!

Reméljük termékválasztékunkban talál megfelelő típust, és hamarosan elégedett vásárlóink között üdvözölhetjük Önt is.

X