Gyakori kérdések

Amennyiben meggondolta magát, a tovább értékesítésre alkalmas terméket 14 napon belül visszavesszük Öntől. Ennek feltételeit az ÁSZF-ünk tartalmazza.

A garancia ideje 12 hónap. Ebben az időszakban bármilyen gyári meghibásodás történik, a terméket javítjuk. Magyarországi szervízt és folyamatos alkatrész ellátást bíztosítunk! Erről bővebb információt Ügyfélszolgálatunknál tudhat meg.

Hívja Ügyfélszolgálatunkat most. Várjuk hívását.

Egész nap hívható az Ügyfélszolgálat telefonszáma. Ha nem tudtuk fogadni hívását, visszahívjuk.

A távirányító funkcióval ellátott gyermek járműveket már egészen pici kortól, már biztosan járni tudó gyermekeknek is ajánljuk. Egészen addig a korig tudják használni, míg ki nem növik. Nagyobbaknak a 12V-os, erősebb változatokat ajánljuk akár 8 éves korig.

Az autókban biztonsági öv van. De gyermeke menet közben egyik járműről sem tud leesni, hiszen leszálláshoz el kell emelni a lábát a gázpedálról, ilyenkor pedig megáll a jármű.

Kb. 8-12 óra típustól függően.

Terep viszonyoktól és használattól függően 30 perc és 1.5 órát. Ez nagyban függ a gyermek súlyától, a terep viszonyoktól, az akkumulátor méretétől, de akár a hőmérséklettől is.

A különböző típusoknak eltérő a mérete. A termék leírásban pontosan megtalálja az egyedi méreteket.

A 6V-os egy akkumulátoros járműveket csak sík, egyenes területre.

A 12V-os erősebb, strapabíróbb és gyors fokozattal ellátott változatokat fűben, enyhe emelkedőn és terepen is ajánljuk.

A 24V-os típusok még nagyobb teljesítménnyel rendelkeznek, mint a 12V-os társaik, így nagyobb végsebességre képesek, és nagyobb terhelhetőséget biztosítanak.

Akkumulátorral működnek, melyet rendszeresen tölteni kell. A hálózati töltő és az akkumulátor is tartozéka a járműveknek.

Minden olyan gyereknek, aki szeretne autókázni, vagy motorozni, quadozni.

Originált, gyári, kartondobozos csomagolásában szállítjuk Önhöz az elektromos járműveket. De külön kérésre, akár összeszerelve is tudjuk szállítani

A dobozban megtalálja a képes összeszerelési útmutatót, használati és kezelési tanácsokat, gyakorlati felhasználási információkat. Az akkumulátor és a töltő is természetesen a játék tartozéka.

Ügyfélszolgálatunkat bármikor hívhatja.

A szerelési útmutatóban talál ide vonatkozó ajánlást. De Ügyfélszolgálatunkat bármikor hívhatja.

12 hónapon belül vásárolt termékekre garanciát vállalunk. Az egy évnél idősebb járművekhez alkatrészt biztosítunk.

Hívja Ügyfélszolgálatunkat. Várjuk hívását.

A termékek felületén előfordulhatnak a gyártásból és a csomagolásból eredendő kisebb karcolások, foltok, melyek nem minősülnek garanciális, árcsökkentő, a termék minőségét befolyásoló tényezőnek. Ezek minden terméken előfordulhatnak. A rendeltetés szerinti használatot nem befolyásolják.

X