Szállítási információk

A megrendelt termékeket igény szerint személyes átvétellel vagy házhozszállítással tudja megrendelni. A fizetés személyes átvétel esetén lehet előre utalásos vagy készpénzes, házhozszállítással rendelt termékek esetében pedig, lehet előre utalásos, vagy utánvétes is.

A rendeléseket a webáruház általában 1-10 munkanapon belül tudja teljesíteni. A webáruház törekszik a várható szállítási határidő betartására, azonban nem felel azért, ha a fenti szokásos vagy megjelölt szállítási idő nem tartható. Az esetleges késedelem esetén a webáruház törekszik, de nem köteles a vásárlót értesíteni. Az utánvétes csomagként küldött termék szállítási költségét és a termék árát a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni. A fizetendő végösszeg a visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számla és a garancia levelet a csomag tartalmazza. 

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a csomagoláson vagy a terméken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét. A szállítás során keletkezett kárral kapcsolatos reklamációját legkésőbb a kézhezvételtől számított 1 napon belül e-mail címünkre írásban jelezze felénk. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Az esetleges szállítási késedelem vagy a megrendelés teljesítésének meghiúsulása esetén a web áruház üzemeltetőjét kártérítési kötelezettség nem terheli. Terméket külföldre nem áll módunkban szállítani, csak kizárólagos megegyezés alapján.

Webáruházunk megrendeléseit Futárszolgálat teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg. Amennyiben a csomag átvétele a megrendelő részéről bármilyen okból meghiúsul, abban az esetben a szállítási, illetve visszaszállítási díj kiszámlázásra kerülnek a Megrendelő számlázási címére.

Házhoz szállítás díjszabása

  • Terméktől és értéktől függően, 1.900.-Ft-tól 15.000.-Ft-ig terjed. A pontos információt, az adott termék adatlapján találhatja.

A szállítási költség minden esetben 1db termékre vonatkozik.

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatban:

Utánvétes csomag esetén, kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak ( termék ára + szállítási költség )! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani! 

A termékek felületén előfordulhatnak a gyártásból és a csomagolásból eredendő kisebb karcolások, foltok, melyek nem minősülnek garanciális, árcsökkentő, a termék minőségét befolyásoló tényezőnek.