Blog

Elektromos kisautók gyerekeknek húsvétra!

 

Közeleg a húsvét, amikor a nyuszi szokás szerint ajándékot hoz a gyerekeknek. Sok helyen a csokitojás helyett inkább játékot kapnak a lurkók. A sokadik plüss játék, kifestő vagy számítógépes játék helyett ajándékozzon inkább gyerekének elektromos kisautót!

Az elektromos kisautót minden csemete imádni fogja, de a testvérek sem fognak összeveszni rajta, mert egyszemélyes és kétszemélyes játékok is elérhetőek a webshopunkban. Az elektromos kisautó igazi szabadtéri játék, amit a méreteinél fogva nem ajánlunk lakásban, házban használni. Ennek köszönhetően a kicsik több időt tölthetnek a szabadban, friss levegőn. El lehet vinni nyaralásra, hétvégére a nagyszülőkhöz is. A feltölthető akkumulátorral rendelkező elektromos kisautót a gyerek akár önállóan is tudja vezetni, előre és hátra is haladhat vele, de a teljes szülői kontrollt biztosító távirányítónak köszönhetően akár a szülő is vezérelheti. A minőségi, kidolgozott részletek teszik az elektromos kisautót igényes és szép játékká, amit nem lehet megunni.

Keresse fel bizalommal a webáruházunkat, és rendeljen új elektromos kisautót gyermekének húsvéti meglepetésnek!

Tegye élvezetessé az elektromos kisautó használatát kiegészítőkkel

 

Egyre jobban vágyik gyermeke arra, hogy saját maga vezethessen egy autót? Netán már rendelkezésére áll az elektromos kisautó, amit örömmel használ, de szeretné még élvezetesebbé tenni számára a közlekedést? A különféle kiegészítők élménydús pillanatokat szerezhetnek a kicsinek. A közlekedési táblák és lámpák, a bóják és a rendőrségi, tűzoltósági szettek színesebbé tehetik a mindennapjaikat.

A legtöbb gyermek már egészen kiskora óta érdeklődik a járművek iránt, és szeretné ezeket kipróbálni is. Erre szolgálnak az elektromos kisautók. A valódi autókhoz hasonlóan vezethetik őket, és elképzelésük szerinti típusban ülhetnek. Nagy örömet okozhatunk nekik, ha elektromos kisautóval kedveskedünk, és érdekesebbé tehetjük a használatot, amennyiben kiegészítőket is vásárolunk hozzá. A helyes közúti közlekedést játékos módon sajátíthatják el a kicsik, ha biztosítjuk számukra a megfelelő kiegészítőket. Ilyen egyedi termékek a lámpák, a táblák és a rendőrségi, illetve tűzoltó felszerelések. 

Könnyedén működtethető, magas minőségű kiegészítők széles választékával várjuk elektromos kisautówebáruházunkban. Jelzőlámpák, közlekedési táblák és lámpák, bója szettek, és más érdekes kiegészítők állnak rendelkezésére, amelyek közül biztos, hogy megtalálja a legmegfelelőbbeket. Amennyiben elektromos kisautó kiválasztását is tervezi, szintén a legjobb helyen jár. Igazi autómárkák kicsinyített változataival találkozhat nálunk, amelyek extra felszereltséggel rendelkeznek, és más-más színekben kaphatóak.

Tegye izgalmasabbá az elektromos kisautó használatát különböző kiegészítőkkel! Bármilyen típusú eszköz beszerzése mellett döntött, rendelje meg tőlünk kedvező feltételekkel! Felmerülő kérdései esetén forduljon hozzánk a 06-30-839-9110-es telefonszámunkon!

 

Elektromos terepjárók: álom vagy valóság

Ford, Volvo, Audi vagy BMW terepjáró? A felnőttek világának impozáns járműveiről van szó, amik a gyerekek számára tabunak számítanak. Vagy mégsem? Ma már a kis lurkóknak is lehetőségük van igazi felnőttként viselkedni, és kicsit gyakorolni a vezetést.

Az elektromos terepjárók pontosan erre adják meg a lehetőséget. Itt van például a Volvo XC90 terepjárónk. Ugye egészen olyan, mintha egy gyerekjáték lenne, mégis sokkal többet tud egy gyerekjátéknál.

A Volvo XC90 2.0 12V Exkluzív bordó színben tökéletes ajándék kislányoknak, hiszen ez már egy komoly jármű! Az elektromos terepjáró természetesen beépített távirányítóval is rendelkezik, így a szülők is tudják kontrollálni a haladását és akár megállítani, ha arra van szükség. Készségfejlesztő játéknak is ideális, hiszen javul vele a gyerekek koordinációs képessége is.

Akkumulátorral működtethető, beépített hangfallal, LED világítással, USB csatlakozóval, Bluetooth csatlakoztatási lehetőséggel, kürttel és még egyéb extrákkal felszerelt luxus járműről van szó, ami garantáltan elcsavarja minden vezetni vágyó kislány fejét!

Keressen minket elérhetőségeinken, és rendelje meg valamelyik új elektromos terepjárónkat, kínálatunkban minden kisgyermeknek megtalálja a tökéletes változatot!