ELEKTROMOS TEREPJÁRÓK: ÁLOM VAGY VALÓSÁG

Ford, Volvo, Audi vagy BMW terepjáró? A felnőttek világának impozáns járműveiről van szó, amik a gyerekek számára tabunak számítanak. Vagy mégsem? Ma már a kis lurkóknak is lehetőségük van igazi felnőttként viselkedni, és kicsit gyakorolni a vezetést.

Az elektromos terepjárók pontosan erre adják meg a lehetőséget. Itt van például a Volvo XC90 terepjárónk. Ugye egészen olyan, mintha egy gyerekjáték lenne, mégis sokkal többet tud egy gyerekjátéknál.

A Volvo XC90 2.0 12V Exkluzív bordó színben tökéletes ajándék kislányoknak, hiszen ez már egy komoly jármű! Az elektromos terepjáró természetesen beépített távirányítóval is rendelkezik, így a szülők is tudják kontrollálni a haladását és akár megállítani, ha arra van szükség. Készségfejlesztő játéknak is ideális, hiszen javul vele a gyerekek koordinációs képessége is.

Akkumulátorral működtethető, beépített hangfallal, LED világítással, USB csatlakozóval, Bluetooth csatlakoztatási lehetőséggel, kürttel és még egyéb extrákkal felszerelt luxus járműről van szó, ami garantáltan elcsavarja minden vezetni vágyó kislány fejét!

Keressen minket elérhetőségeinken, és rendelje meg valamelyik új elektromos terepjárónkat, kínálatunkban minden kisgyermeknek megtalálja a tökéletes változatot!