Vásárlás után

Hogyan tároljam a terméket?

A megvásárolt termékeket zárt, száraz helyen tárolják. Az esőben, nedves körülmények között használt / tárolt termék meghibásodhat.

Mire figyeljek oda a használat során?

A termékek használata során figyeljünk arra, hogy sem gyermeke sem ön ne tologassa, mert ilyenkor a meghajtó motorok fogaskerekei megfeszülhetnek, ez pedig repedéshez vagy töréshez vezethet. Az előre-hátra menetet mindig álló helyzetben változtassa.

Hogyan töltsem az akkumulátort?

Az első három alkalommal javasoljuk, hogy az akkumulátort hosszú ideig, kb. 16-20 órán keresztül töltsék. A normál töltési idő termékenként változó, de 8-12 óra között van. Az akkumulátort soha ne merítsük le teljesen. Azokban az időszakokban, mikor a terméket hosszabb ideig nem használják, pl. télen, az akkukat havonta 1x teljesen fel kell tölteni. Amennyiben ez nem történik meg, az akkumulátorok akár 1 téli szezon alatt is tönkre mehetnek. 

Hogyan tisztítsam a terméket?

A termékeket soha ne tisztítsuk folyó vizzel. /slag, magas nyomású mosó stb/ A tisztításhoz használjunk nedves rongyot, törlőt.

Egyszerre hány gyerek használhatja a terméket?

Egyszerre csak egy személy használja a termékeket. Ettől eltérni csak abban az esetben szabad, ha ezt a leírásban külön feltüntettük. /pl. két személyes járművek/