Vásárlás előtt

Mi az az elektromos gyermek jármű?

Egy olyan nagyméretű és az igazi autók, motorok és quadok mintájára készült gyermek játék, amibe gyermeke beleülhet és vezetheti, átélve az igazi vezetés élményét.

Mi az a távirányító funkció?

A távirányítóval nagy testvér vagy szülői segítséggel a legkisebbek is autókázhatnak anélkül, hogy elérnék a kormányt vagy a pedált. A szülőknek biztonságot ad, hogy teljesen vagy részben is átvehetik a jármű felett az irányítást. Távirányítóval szinte minden kisautó rendelkezik.

Mi a különbség a 27Mhz-es és a 2.4 Ghz-es távirányító között?

A 27Mhz-en működő távirányítóval „csak” az előre-hátra,  és a jobbra-balra irányokat tudjuk változtatni.

A 2.4Ghz-en működő távirányító rendelkezik lassú indításos funkcióval, tehát lassan indul és fokozatosan gyorsul fel, és a fentebb felsoroltakon kívül, van lehetőség a sebesség fokozat kiválasztására is, vagy akár a termék távoli vészleállítására is távirányítóról. 

Csak távirányítóval működik a jármű?

Természetesen nem. Ez egy extra felszereltsége a járműveknek. A kisautók a gyerekek által teljesen önállóan is vezethetők.

Mi a különbség a 6V-os és a 12V-os és a 24V-os termékek között?

A 6V-os típusokat inkább sík, kemény területre ajánljuk. / beton, aszfalt, járólap stb./

A 12V-os típusokat már tudják használni egyenetlen területen / fű, föld / is, fel tud menni kisebb emelkedőn is. 

A 24V-os típusok még nagyobb teljesítménnyel rendelkeznek, mint a 12V-os társaik, így nagyobb végsebességre képesek, és nagyobb terhelhetőséget biztosítanak.

Egy töltéssel mennyi ideig működik egy termék?

Egy töltéssel a termékek általában kb. 30 perc és 1.5 óra közötti időtartamot tudnak működni. Ez nagyban függ a gyermek súlyától, a terep viszonyoktól, az akkumulátor méretétől, de akár a hőmérséklettől is.

Mennyi az akkumulátor feltöltési ideje?

Kb. 8-12 óra típustól függően.

Műanyag, vagy EVA kerekes kisautót válasszak?

Az EVA kerekes kisautóink a használat során jóval nagyobb komfortérzetet adnak /gördülési hang, rugózás/, mint a műanyag kerekes termékek.